Zoals iedereen weet kost goed advies geld, maar waarom zou u grote investeringen doen, als u deze investeringen pas naar verloop van tijd kunt terug verdienen? U wilt immers vandaag nog beginnen met besparen en niet gokken op eventuele besparingen op de langere termijn. Hierbij kan Networkable u van dienst zijn.

Naast de reguliere methoden waarbij u betaalt op basis van inspanning of resultaat, biedt Networkable u de mogelijkheid om gebruik te maken van het serviceabonnement. Met dit abonnement kunt u, tegen een vast bedrag per maand gedurende de looptijd, profiteren van het gehele dienstenpakket van Networkable. Hierdoor plukt u direct de vruchten van ons advies, zonder dat u opgezadeld wordt met hoge opstartkosten. U zult zien dat de maandelijkse besparingen die u doet de kosten van het serviceabonnement ver achter zich laten liggen. Gegarandeerd, concreet en meetbaar.

Het serviceabonnement wordt op maat voor u samengesteld, dus u betaalt alleen voor wat op uw situatie van toepassing is. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende schatting van de mogelijke besparingen binnen uw organisatie.


© 2007 Networkable - Tel: 073 644 58 54 - Fax: 073 644 71 80 - E-mail: info@networkable.nl